Dogodek ELS: Varno v nevarnost

Usposabljanje za voznike intervencijskih vozil na simulatorju vožnje, ki ga izvajamo v sodelovanju s Koroškim gasilskim zavodom.

Usposabljanje je namenjeno voznikom, ki se srečujejo z izzivi vožnje v nujnih situacijah in želijo izboljšati svoje veščine ter povečati varnost v prometu. Zavedamo se, da je vožnja intervencijskih vozil zahtevna naloga, ki zahteva visoko stopnjo strokovnosti in hitre odzive. Zato smo razvili inovativni simulator vožnje, ki omogoča realistično simulacijo različnih scenarijev, s katerimi se vozniki srečujejo v praksi.

Naša usposabljanja temeljijo na najnovejših spoznanjih in smernicah v prometni varnosti. Vozniki bodo imeli priložnost preizkusiti različne vrste intervencijskih vozil, kot so gasilski avtomobili, reševalna vozila in policijski avtomobili, ter se spopasti z izzivi vožnje v različnih okoliščinah, kot so gost promet, slab vidljivost in hitrostna vožnja. Simulator vožnje omogoča prilagajanje scenarijev glede na želje in potrebe posameznih udeležencev, kar zagotavlja personalizirano izkušnjo in ciljno usmerjeno učenje.

Naša prednost je tudi strokovno usposobljeno osebje, ki bo spremljalo udeležence med usposabljanjem in nudilo koristne povratne informacije za izboljšanje njihovih voznih sposobnosti. Poleg tega bo usposabljanje potekalo v varnem in nadzorovanem okolju, kar omogoča brezskrbno učenje in raziskovanje različnih scenarijev.

Vabimo vse voznike, da se nam pridružijo na usposabljanju s simulatorjem vožnje v sodelovanju s Koroškim gasilskim zavodom ter izkoristijo to edinstveno priložnost za izpopolnitev svojih vozniških veščin. Skupaj bomo prispevali k večji varnosti na cestah in boljšemu odzivu v nujnih situacijah.
NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN DOGODKA
Lokacija dogodka: Ravne na Koroškem, Sim 83 - Simulatorji vožnje, Dobja vas 253, Ravne na Koroškem
Datum: 7. 6. 2023
Čas dogodka: od 10.00 do 14.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA DOGODEK
Miha Kadiš
Telefon: 070838383
E-naslov: miha.kadis@83.si
DOGODEK IZVAJA
Sim 83 - Simulatorji vožnje, Miha Kadiš s.p.
Dobja vas 253, 2390 Ravne na Koroškem
Telefon: 070838383
E-naslov: sim@83.si
Spletna stran: https://sim.83.si
Vsi dogodki >>

© 2019 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane. Politika zasebnosti | Pravna obvestila
Urednica: mag. Zvonka Pangerc Pahernik, oblikovanje: David Fartek, računalniška rešitev: Franci Lajovic