Dogodek ELS: GO! Prostovoljci – priložnosti za prostovoljstvo v goriški regiji v prihodnosti tudi v okviru Evropske prestolnice kulture 2025 Nova Gorica - Gorica

»Prostovoljski zaGOn« je nepogrešljiv del projekta GO! 2025, saj se za enkratne, kratkoročne in dolgoročne dejavnosti načrtuje vključitev približno 1.000 prostovoljcev. Program je namenjen vsem državljanom ne glede na njihovo starost in poreklo, zlasti pa tistim iz ranljivih skupin. »GO! Prostovoljci« bodo vključeni v široko paleto dejavnosti, povezanih z izvajanjem in promocijo kulturnega programa GO! 2025: organizacijske in administrativne naloge, logistiko, sprejem umetnikov in udeležencev, informacijske storitve za obiskovalce, promocijo in še veliko, veliko več.
S predstavitvijo programa prostovoljstva v okviru evropske prestolnice kulture želimo širšo javnost seznaniti s priložnostmi, ki jih program prinaša, s konkretnimi možnostmi vključevanja in sodelovanja ter ljudi nagovoriti, da tudi sami postanejo del te edinstvene čezmejne zgodbe.

NAČIN IZPELJAVE
Fizično/osebno
TERMIN DOGODKA
Lokacija dogodka: Nova Gorica, X-Center, Delpinova 20, Nova Gorica
Datum: 24. 5. 2023
Čas dogodka: ob 16.00
 
KONTAKTNA OSEBA ZA DOGODEK
Sanja Popov Leban
Telefon: 05 33 53 118
DOGODEK IZVAJA
Zavod Go2025
Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica
Telefon: 051 222 062
Vsi dogodki >>

© 2019 Andragoški center Slovenije. Vse pravice pridržane. Politika zasebnosti | Pravna obvestila
Urednica: mag. Zvonka Pangerc Pahernik, oblikovanje: David Fartek, računalniška rešitev: Franci Lajovic